Home

Therapie Zoetermeer – Marcella Tam

Als het leven je voor grote uitdagingen stelt, kan dit zorgen voor stress, ongemak en verwarring. De klachten die dit met zich meebrengt, staan ontspannen leven in de weg. Als je niet weet hoe hiermee om te gaan, krijgt dit een steeds grotere invloed op je leven met alle gevolgen van dien.

Met alleen praten over je problemen bereik je niet altijd het gewenste resultaat. Veel van de patronen waar je last van hebt, spelen op een diepere laag, die zichtbaar zijn in je lichaam. Waar hou je spanning vast en blokkeer je je energie?

De juiste keuzes

Vanuit je eigen situatie is het soms lastig om te overzien hoe je je situatie en jouw reactie daarop kan veranderen. Hoe maak je de juiste keuzes in het leven en wat heb jij nodig om jezelf te blijven? Het vragen van ondersteuning van een ervaren therapeut biedt hier uitkomst. Zie het als een investering in jezelf en het leven dat jij voor ogen hebt.

Met welke klachten in therapie?

Als jij contact met me opneemt, staat jouw unieke verhaal op elk moment centraal. De problemen die jij ervaart, komen hierbij uitgebreid aan bod. We verkennen waar jouw klachten vandaan komen om op een diepere laag tot heling te komen. Jouw lichaamsreacties zijn daarbij een belangrijke ingang. Om je een beetje op weg te helpen, zie je hier een aantal klachten waarmee ik jou kan helpen:

Voel of ervaar jij iets anders dan hierboven staat vermeld? Neem dan toch contact op met mij. Er is zoveel meer mogelijk met gerichte therapie dan je op het eerste oog denkt.

Deskundige hulp inschakelen

Door mij als therapeut in te schakelen, sta je er niet meer alleen voor. Ik kijk met mijn specifieke deskundigheid en ervaring met je mee naar jouw problemen. Wanneer je grote problemen in je leven ervaart, is het fijn om steun te krijgen en ├ęcht gezien te worden. Laat Therapie Zoetermeer je helpen om jouw eigen veerkracht te vergroten en blijvende veranderingen aan te brengen in je leven. Het geeft je inzicht, rust en vooral houvast. Benieuwd hoe dat wordt bereikt?

Welke therapievormen zijn mogelijk?

Bij mij kun je terecht voor meerdere vormen van therapie. Ik ben lichaamsgericht therapeut en bondingspsychotherapeut. Daarnaast ben ik opgeleid in systemisch werken en Transactionele analyse. Ik heb veel managementervaring en ervaring als coach. Vanuit deze breedheid aan kennis en ervaring kan ik jou meerdere vormen van therapie bieden die helpen om in verbinding met jezelf te komen en te blijven.

Zo wordt het terugkrijgen van de regie over je leven weer mogelijk. Soms heb je hier gewoon wat hulp bij nodig en dat is ook helemaal niet erg. Ook jij verdient een leven met meer vreugde en ontspanning en het inzicht dat nodig is om de beste versie van jezelf te zijn. Laat mij jou helpen om dit te bereiken. Hiervoor maak ik gebruik van:

Individuele therapie

Bij het gebruik van individuele lichaamsgerichte therapie gaat aandacht voor jouw emotioneel functioneren samen met aandacht voor je lichaam. Alle emoties en ervaringen worden in je lichaam opgeslagen en dit wordt zichtbaar en voelbaar in je lijf.  Jouw lichaam geeft jou signalen om je te laten weten wat er op een diepere laag aan de hand is en wijst de weg naar heling. Meer over deze vorm van hulpverlening lees je op de afzonderlijke pagina hierover.

Groepstherapie

Bondingspsychotherapie is een groepstherapie die kan worden ingezet als onder andere gelijkwaardigheid, je emotioneel openstellen en goed voor jezelf zorgen voor jou niet vanzelfsprekend zijn. Door dit in groepsverband te volgen lukt het beter om je fysiek en mentaal verbonden te voelen met jezelf en met een ander. Hierdoor leer je beter met intimiteit om te gaan en kom je steeds meer tot de kern van wie jij bent.

Verbinding en veerkracht

Kies voor Therapie Zoetermeer en kom niet alleen in contact met jezelf, maar herstel ook de verbinding met anderen. Begin vandaag nog met de zoektocht naar de beste versie van jezelf. Neem hiervoor contact op met Therapie Zoetermeer. We gaan samen in kaart brengen welke vorm van hulp aansluit bij wat jij nodig hebt. Het vragen van hulp getuigt van kracht. Die kracht gebruiken we om je weerbaar te maken en de verbinding met jezelf en anderen terug te krijgen.

Contact

Stel het hebben van een leven met meer ontspanning en voldoening niet langer uit en neem vandaag nog contact met mij op. Ik neem alle tijd om jou te leren kennen en je verhaal aan te horen. Je hart kunnen luchten is een eerste belangrijke stap. Daarnaast geeft het mij een goed beeld van jouw situatie. We gaan in alle rust samen kijken wat jij nodig hebt en wat jou het beste helpt om de controle over je leven terug te krijgen.